Després del sotrac que ha provocat la Festa Major de Sant Joan en el panorama d’oci vallenc, arriben noves propostes. Els espais del convent del Carme i de l’auditori de Mas Miquel aglutinen el gruix de la programació del juliol. Enguany s’hi suma com a novetat el gènere de la vídeo dansa que obrirà les portes del Teatre Principal per gaudir del resultat artístic en el mateix indret on es va enregistrar. Marc Ayala, regidor de cultura, ha volgut explicar quins son els espais per dur a terme aquestes activitats estiuenques.

PUBLICITAT

L’artista vallenca Marta Arjona, de la qual parlavem fa unes setmanes, encetarà el programa d’espectacles d’estiu amb la proposta de vídeo dansa “Et ballo Catalunya” divendres 13 de juliol al Teatre Principal a partir de les 20.30 hores, amb accés lliure. Fruit de la residència creativa realitzada al Teatre Principal per enregistrar una escena d’aquest projecte, la directora visual narra a través del moviment l’experiència de la ballarina mexicana Triana Botaya en arribar a Catalunya perseguint el seu somni, la dansa.

Per altra banda, l’auditori de Mas Miquel acollirà el cicle Juliol circense, cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret, els dies 17, 18 i 19 de juliol a partir de les 10 de la nit. Les disciplines dels malabars, el clown i els aeris vindran de les mans les companyies Los Barlou, Mortelo&Manzani i Alas de Circo Teatro. David Sancho, integrant de la Cia. Passabarret, ha volgut agraïr a l’Ajuntament de Valls, la seva confiança en el món del circ.

Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa Punt.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

 

PUBLICITAT