Un cap de setmana més, els equips de casa nostra han afrontat una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

En futbol,  al grup 2 de 1a Catalana, la UE Valls es va imposar per 0-2 davant el Santboià. Amb aquesta victòria, els del Valls, escalen fins la segona posició a la taula classificatòria.

Al grup 3 de 3a Catalana, l’Atlètic Valls no va poder fer-se amb les tres punts a casa contra el Llorenç, amb un resultat final de 2-2. Amb aquest resultat, els homes d’Albert Pérez, perden la primera posició,  s’hi queden a un punt.

Pel que fa al bàsquet, a la lliga EBA, el CB Valls Nutrion, va tornar a guanyar, en aquest cas per 63-74 a la pista del Castelldefels. Amb aquesta victòria, els els de la capital de l’Alt Camp, es col·loquen en quarta posició a només 4 punts del primer classificat.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear, va punxar a casa contra el Basket Almeda per 56-62. L’equip acaba la vintena jornada en tretzena posició amb sis victòries i 13 derrotes.