Després de guanyar per 3-1 en el segon partit amistós de pretemporada contra el Sant Just, el qual es va jugar dissabte al Vilar, la UE Valls no podrà veure’s les cares aquest vespre contra la Pobla de Mafumet.

PUBLICITAT

El president del CF Pobla de Mafumet, Alejo de Alfonso, ha decidit anul·lar el partit de pretemporada que la UE Valls havia de jugar aquest dimarts 22 de setembre, a dos quarts de nou del vespre, a l’estadi del Vilar.

La directiva de la UE Valls mostra el descontentament amb de Alfonso, el qual l’assenyala com a responsable d’aturar un enfrontament que ambdós dos cossos tècnics havien acordat el passat 9 de setembre. El club blanc-i-vermell lamenta amb aquesta suspensió l’actitud de la Pobla i considera la falta de respecte i professionalitat que ha tingut el seu president. Aquesta situació ha fet modificar la pretemporada de l’equip blanc-i-vermell, la qual degut a la pandèmia complica encara més la concreció de partits amistosos.

Per aquest partit, la UE Valls havia decidit jugar a porta tancada i complint amb tots els protocols que marquen les autoritats sanitàries. A més, l’entitat havia comprat proves PCR per als jugadors amb l’objectiu de fer front a la Covid-19 i tenia emparaulat l’equip arbitral, tal i com exigia el president de l’equip rival.

La directiva de la UE Valls encapçalada pel seu president, Francesc Martí, no entén quina funció desenvolupa l’actual direcció esportiva poblenca després d’haver agafat el compromís ferm de jugar aquest partit amistós.

Després d’aquesta nova suspensió, els homes de Joan Pallarès seguiran amb els entrenaments de pretemporada i esperen poder disputar el pròxim dissabte 26 de setembre, al Vilar, en una hora encara per concretar, l’amistós contra el juvenil del Gimnàstic de Tarragona.

PUBLICITAT