La Unió Esportiva Valls segueix en ascendència a 3a Divisió. Els de Joan Pallarès s’han imposat aquest diumenge, a casa, davant el Manresa per 2-0. Ho han fet amb públic, el qual, amb totes les mesures de seguretat, ha pogut tornar a entrar al Vilar.

Els vallencs han ofert una bona imatge durant tot el partit davant d’un rival que, tot i la bona qualitat ofensiva, no ha estat encertat de cara porteria.

Els gols de la UE Valls han arribat a la segona part. Al minut 12, Sergi Masqué ha aprofitat una passada des de l’esquerra per empènyer-la cap dins des de l’àrea petita.

Ja en temps de descompte, Jordi Prades ha marcat el gol definitiu després d’una passada d’Albert Plana, el qual ha aprofitat un errada del porter Vito.

Amb aquest triomf, el conjunt de la capital de l’Alt Camp acaba la jornada i la primera fase de la lliga en novena posició amb 17 punts.