Partit gris de la Unió Esportiva Valls al Vilar en la visita d’aquest diumenge del Peralada en l’enfrontament corresponent a la tercera jornada de la fase de permanència a 3a Divisió.

El club blanc-i-vermell no ha estat massa fi, encara que la sort els ha somrigut en els instants finals.

Al minut 25 de la primera meitat, l’equip empordanès s’ha avançat mitjançant Ritxi a partir d’un xut creuat amb la cama esquerra que ha superat el porter Alejo.

A la segona part gairebé no hi hagut ocasions de perill per part dels dos equips. Tot i això, el Peralada ha fet mèrits per aconseguir el 0-2, però ha perdonat massa de cara a porteria.

Al minut 89 arribava l’empat del conjunt de la capital de l’Alt Camp amb un gol de Cesc Martínez, el qual ha aprofitat una passada Chiri des de la dreta per fer entrar la pilota a porteria buida.

En temps afegit, els dos equips han disposat d’ocasions per endur-se els tres punts. Al final, 1-1. Els de Joan Pallarès acaben la jornada en setena posició, amb 19 punts, i es troben a sis punts de la salvació.

El pròxim compromís de la UE Valls serà diumenge, a les cinc de la tarda, contra el Banyoles.