La Unió Esportiva Valls fa un pas enrere en les seves opcions de mantenir la categoria. Els homes de Joan Pallarès van caure per la mínima aquest diumenge al municipal de Vilatenim (1-0) i se situen a 8 punts de la salvació quan només resten quatre jornades per disputar.

L’únic gol del partit va arribar en el minut 30 després de la sortida d’un córner i que va aprofitar Ivan Vidal amb una rematada de cap per superar Alejo.

Els vallencs haurien pogut empatar de penal en el minut 49, però el porter Andrés aconseguia aturar el xut de Cesc Martínez.

Al final del partit, el conjunt de la capital de l’Alt Camp va gaudir de millors ocasions, però els tres punts es quedaven a la capital de l’Alt Empordà.

El pròxim partit dels vallencs serà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra el Sants.