El CB Valls Lear comença amb mal peu la temporada caient a la pista del Grup Barna per 66-37. Les barcelonines van passar per sobre les vallenques i les distàncies van eixemplar-se a partir de la segona meitat.

Les de Benet Ibáñez començaven a acusar el desencert ja en el primer temps, on al descans van marxar amb una diferència de 9 punts al marcador per 24-15.

Després del descans, les de la capital de l’Alt Camp van voler posar-hi ritme al partit per tal d’escurçar diferències però les locals tornaven a estar més encertades i en l’últim quart, el parcial de 22 a 7 era definitiu.

Ara però, les vallenques volen redimir-se en la segona jornada de Copa Catalunya al Joana Ballart. Serà diumenge a les 12 del migdia davant l’Events Igualada.