Arriba el primer triomf de la temporada pel Club Bàsquet Valls femení. Les vallenques ho fan després de derrotar al Joana Ballart davant el Draft Gramanet per 3 punts, 55 a 52.

PUBLICITAT

Amb una Tylinn Carter suprema amb vint punts, va poder guiar l’equip cap a la victòria local i fins i tot capgirar un marcador advers. Així ho explicava el tècnic del CB Valls Lear, Benet Ibáñez.

Al final del primer quart, les vallenques havien de remuntar 8 punts després d’un mal inici de quart per 9 a 17. Al segon temps, el joc s’igualava i les blanc-i-vermelles marxaven al descans 20 a 28.

Ja al tercer quart, es va iniciar la remuntada, en què s’hi capgirava al marcador a falta de l’últim temps.

Amb el Joana Ballart volcat, les blanc-i-vermelles aconseguien la victòria final. El proper partit, serà el derbi davant el TGN Bàsquet, diumenge a tres quarts de sis de la tarda.