Ja es coneix el programa de concerts i esdeveniments culturals i artístics de les Festes Decennals 2021+1 de la Mare de Déu de la Candela amb propostes plurals i diverses per a tots els públics. Oques Grasses, Beret, Rosario, Don Patricio, La Oreja de Van Gogh, Macaco i La Pegatina, seran alguns dels artistes per les Decennals i actuaran a la Vela Principal, a l’esplanada del Fornàs portada des de Roma.

PUBLICITAT

De fet, el grup Oques Grasses obrirà el seu tour de “10 anys d’Oques Grasses” amb només deu concerts i obrint el calendari per les Decennals a la ciutat de Valls i que acabarà al Palau Sant Jordi de Barcelona amb només deu actuacions.

El concert “10 de les Decennals”, de 10 hores seguides , comptarà a més, amb Zoo, Buhos, Manel, Els Amics de les Arts, Els Pets, Itaca Band, Manel, Suu o Itaca Band o Maria Jacobs entre altres que es celebrarà el 10 de febrer. Una de les novetats és que alguns d’aquests concerts seran conjunts com és el cas de Rozalén amb la Oreja de Van Gogh o La Pegatina amb Macaco. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, mostrava la seva satisfacció pel cartell de Decennals i que suposin una representació de la vida cultural de la ciutat de Valls.

Propostes musicals transversals i per a tots els gustos que ompliran de concerts la ciutat de Valls, amb dates destacades com l’actuació del dijous 3 de febrer amb La Pegatina i Macaco, el divendres 4 amb Beret i dissabte 5 amb l’espectacle del concert “10 de les Decennals” que seran els concerts d’artistes d’arreu de Catalunya com Els Pets, Itaca Band, Zoo o els Amics de les Arts que seran els principals. Així ho explicava Jordi Bertrán, el director artístic de les Festes Decennals 2021+1.

Un cartell que també ha comptat amb els espectacles escènics i musicals que s’ubicaran en els tres escenaris vallencs: el Teatre Principal on es faran les obres 100% vallenques i de quilòmetre zero, el Centre Cultural de Valls amb escenificacions internacionals i la Cooperativa Agrícola de Valls, adreçat al teatre per al públic adult i encabit amb el lema “7 Candeles i una llibertària” amb set dones actrius i un vuitè amb el segell LGBTIQ+.

Al Centre Cultural de Valls hi hauran companyies internacionals com és el cas de dues companyies enèrgiques com Los Vivancos i Mayumana, musicals de la mà de la producció del Festival Grec de Barcelona i la de La Perla 29 amb “El Petit Príncep” coproduït per Àngel Llàcer, Manu Guix. Finalment, les Decennals volen esdevenir de quilòmetre zero i vallenques amb artistes com Pepa Plana, Mar Ulldemolins, Ricard Ferré o Cristina Murillo que actuaran al Teatre Principal.

Unes Decennals 2021+1 que presenten tot el ventall d’espectacles cultuals, artístics i musicals amb propostes per a tots els gustos. Tot recollint també, l’esperit i l’essència, que recull la ciutat de Valls.

PUBLICITAT