La UE Valls encadena la segona derrota consecutiva a casa davant el Catllar per un gol a dos en el partit especial de Decennals. Els vallencs van disposar de múltiples ocasions per encarar el partit però els del tarragonès van aprofitar molt millor les oportunitats per emportar-se el duel.

PUBLICITAT

Els de la capital de l’Alt Camp s’avançaven al lluminós amb un gol de Cesc Martínez, que continua de dolç i és el tercer gol en el tercer partit consecutiu marcant des del seu retorn en aquest mercat d’hivern després d’una combinació trenada dins l’àrea.

A partir d’aquí, els vallencs insistien sobre la porteria visitant però als darrers vint minuts de partit, els catllarencs van donar-li la volta a la truita amb la pilota aturada. El primer cop va ser al minut 71, després d’una falta lateral que aprofitaven els visitants.

Finalment, a deu minuts pel final del partit, un penal d’Albert Alfonso amb una topada i Prades, ex jugador de la UE Valls va anotar el penal demanant perdó a l’afició. Ensopegada de la UE Valls i que s’allunya de la part alta de la classificació i mira més amunt que avall al darrer duel de la primera volta. El proper partit, stornarà a ser a casa, davant l’Igualada.

PUBLICITAT