El Club Bàsquet Valls Lear recuperava un dels partits ajornats pels casos de COVID-19 a la pista de l’Igualada, on han acabat caient per 92 a 34.

Les de Benet Ibáñez visitaven la pista d’una de les líders del grup, sumat a què les vallenques no han jugat ni entrenat en les darreres setmanes pels casos de coronavirus.

El primer quart ja va marcar el rumb del partit en què les de la capital de l’Anoia posaven moltes diferències al marcador posant una distància de fins a 14 punts de diferència amb un 23 a 9 al lluminós.

El segon quart va esdevenir el mateix curs i el ritme anotador de les locals encara allunyava més les vallenques del duel.

Tot i l’encert de les de la capital de l’Alt Camp amb 16 punts anotadors al segon període, les d’Igualada van aconseguir 27 punts que van deixar el descans 60 a 25.

A la represa, el partit ja seria una anècdota i les vallenques només van poder anotar 9 punts en els dos darrers quarts i deixar un marcador final per 92 a 34.

Ara, les blanc-i-vermelles tornaran a treballar per tal d’arribar en les millors condicions per la darrera fase de la temporada, i serà en un partit contra un rival directe, el CB Cornellà, diumenge a tres quarts d’una del migdia.