La Unió Esportiva Valls aconsegueix una golejada impecable davant un dels millors equips de la categoria, l’Atlètic Lleida per 3 gols a zero.

PUBLICITAT

És la quarta victòria consecutiva i el cinquè partit invicte per un Valls que es permet somiar amb l’ascens a Tercera Federació.

Els de Manel Cazorla es situen a només 4 punts del líder, La Rapitenca, i ho van fer derrotant a casa a un dels candidats a l’ascens directe, l’Atlètic Lleida, en un Vilar ple a vessar i que va ser superat per un Valls imparable. Escoltem el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Els de la capital de l’Alt Camp van aconseguien el primer gol mitjançant Toldrà al minut 28 amb una rematada de cap que servia per obrir la llauna.

A partir d’aqui, la Unió Esportiva Valls es feia amb el control del partit i que culminaria a la segona meitat amb una passada de Guillem Martínez a Bati que posava el 2-0 al lluminós.

Un gol important, i que trencaria el partit amb un Atlètic Lleida que ho intentava tímidament, però els blanc-i-vermells es mostraven molt sòlids.

Finalment, en la darrera jugada del matx, Guillem Martínez culminava el 3 a 0 definitiu i aconseguir tres punts d’or per seguir somiant.

Una Unió Esportiva Valls que es col·loca tercer a la classificació i només a 4 punts del liderat que dona l’ascens directe cap a la Tercera Federació.

El proper partit, els vallencs visiten el camp del Gavà, dissabte a les 17h de la tarda.

PUBLICITAT