L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ofereix un nou Taller de música en família per a infants d’entre 12 mesos i 3 anys en sessions acompanyats dels pares i mares.

PUBLICITAT

Com ja és habitual, el taller té una durada de cinc sessions, que es realitzen en diferents torns, segons les edats dels nens i les nenes.

Per aquest taller hi ha previst fins a tres torns donada l’alta demanda que hi va haver en l’últim taller. Aquest taller tindrà lloc del 22 d’abril al 20 de maig a l’escola de música i serà impartit per la professora Mireia Besora.

Les inscripcions es poden realitzar en línia o bé presencialment del 29 de març al 5 d’abril. A partir del dia 6 s’atorgaran les places. Si hi hagués més demanda que places, s’adjudicarien a partir del sorteig d’una lletra de l’abecedari pel cognom dels inscrits. Tota la informació es troba disponible al web de l’escola  www.escolamusicavalls.cat

L’escola fa deu anys que desenvolupa aquests tallers, amb la clara voluntat d’oferir un entorn musical a totes les franges d’edat de la població. I, en aquest cas, per propiciar el viure el fet musical en un entorn tranquil, potenciant al màxim la relació afectiva paterno i maternofilial a través de la cançó i el joc musical. Aquest és l’últim taller que s’ofereix aquest curs 2021-22.

PUBLICITAT