La Unió Esportiva Valls clausura el darrer partit de la temporada a casa amb victòria sobre el Borges per 2 a 0.

PUBLICITAT

Els vallencs van regalar un darrer triomf amb un doblet de Nogueira a la segona meitat, que amb l’entrada dels canvis en deu minuts van poder finiquitar el duel.

Així valorava el partit el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Els blanc-i-vermells van tenir diverses ocasions per tancar el partit a la primera meitat, però el porter borgenc feia aturades de molt mèrit per acabar amb la igualada al descans.

A la represa, l’entrada de Nin, Guillem Martínez, Ramón Miranda i Fabra donaven un aire nou als de Manel Cazorla i en deu minuts, Nogueira aconseguia un doblet.

Primer, gràcies a una gran acció de Guillem Martínez que obria per Miranda i aquest regalava el gol al davanter vallenc.

Després, amb una acció per la banda dreta de Joan Domingo que posava una centrada precisa per al propi Nogueira i materialitzar el 2-0 final.

Una Unió Esportiva Valls que va imposar-se davant un Borges ja descendit a Segona Catalana i el proper partit, hi haurà derbi. Els vallencs tancaran la temporada enfrontant-se a un salvat Catllar.

L’objectiu de la Unió Esportiva Vals serà acabar la temporada en la tercera plaça de la Primera Catalana on, finalment, ha acabat materialitzant l’ascens La Rapitenca.

PUBLICITAT