En el quart partit amistós de pretemporada, disputat aquest dimecres al Morell, l’staff tècnic de la Unió Esportiva Valls ha pogut continuar traient conclusions de cara a preparar el debut a la lliga contra el Catllar, previst pel 3 d’octubre.

Davant d’un rival de 2a Catalana, els vallencs s’imposaven per 1 a 3 amb gols d’Aitor Serrano, Xavi Fabra i Jordi Aumatell. Un matx amb moltes més ocasions i en què es va poder veure el bon estat de forma de les noves peces ofensives.

Al final del partit, el tècnic, Manel Cazorla, destacava la importància d’acumular minuts en aquest tram de pretemporada.

Abans que comenci la lliga, la UE Valls haurà d’afrontar tres partits amistosos més contra equips de 1a Catalana, encara que d’altres grups.

El primer enfrontament arribarà aquest diumenge, a dos quarts de set de la tarda, a El Vilar, davant del Balaguer.