La Unió Esportiva Valls cau estrepitosament a Martorell per 3 gols a 0. Mal partit dels vallencs que no trobaven l’escletxa en atac i davant es trobaven un Martorell molt encertat que aprofitava totes les seves opcions.

El primer cop arribaria al minut 15 de la primera part, on Martí Ramos aprofitava una errada de Joel Coch per posar el primer del partit.

Tot i el gol, els de Manel Cazorla s’aproximaven sobre la porteria, però quan eren els millors minuts vallencs, Iglesias posaria el 2 a 0 a les acaballes de la primera meitat.

Tot i els canvis dels vallencs a la mitja part amb l’entrada de Giralte per Plana i l’entrada de Gómez, Nogueira i Kako, continuava una UE Valls molt espessa en atac. Lluny de canviar la dinàmica negativa, davant hi havia un Martorell molt ben plantat al terreny de joc i que acabaria de fer ferida.

Seria el mateix Eric Iglesias sentenciava el matx al minut 78 i deixant un resultat dolorós a les files de la UE Valls. Derrota de la UE Valls on el proper partit, tornarà a El Vilar amb la intenció de recuperar sensacions diumenge a un quat d’una del migdia davant el Prat B.