La Unió Esportiva Valls va sumar la primera victòria lluny del Vilar de la temporada i va aprofitar la punxada dels seus rivals directes per situar-se colíder en un empat on hi ha quatre equips implicats.

PUBLICITAT

Els vallencs van trobar-se amb un gol ràpid i al minut 2 de partit ja s’avançaven amb una pilota morta que rematava de cap Riki Nogueira. L’Europa B va saber gestionar aquest gol en contra i va posar les taules al quart d’hora, resultat amb el que s’arribaria a la fi dels primers 45 minuts. 

La Unió Esportiva sortiria amb una altra mentalitat a la segona part, amb ganes de crear perill i de ser protagonistes amb la pilota. Era un altre cop un gol molt d’hora, al minut 7 de la segona meitat quan els vallencs tornarien a avançar-se gràcies a una rematada d’Èric Martí. 

Amb l’Europa buscant la igualada, el Valls aprofitaria per sentenciar el partit. Sergi Gómez es trobaria amb un refús del porter per rematar a plaer i posar l’1 a 3 final al Nou Sardenya.

Amb aquesta victòria, La Unió Esportiva Valls assalta un multiliderat amb quatre equips igualats a 13 punts. Els de Manel Cazorla comparteixen liderat amb Can Vidalet, Santboià i Santfeliuenc i aprofiten la punxada del Reddis i del Martorell per pujar dues posicions a la taula.

PUBLICITAT