A Copa Catalunya femenina, el CB Valls DIC va aconseguir dissabte una victòria èpica davant del Nou Bàsquet Olesa per 66-60. El partit va ser molt exigent físicament. Amb les d’Olesa fent una defensa contundent i amb molt contacte físic, Al descans, les visitants guanyen de 15 punts.

PUBLICITAT

A la sortida de vestidors les noies del CB Valls DIC es van conjurar per aixecar un partit que en aquell moment estava molt complicat, però amb el suport d’un Joana Ballart totalment entregat, van donar una lliçó de lluita i sacrifici, recuperant pilotes, interceptant línies de passada, fent-se fortes en defensa i atacant amb transicions ràpides. Això les va dur a una importantíssima i ben merescuda victòria per 66-60.

L’entrenador del CB Valls DIC, Albert del Rey, feia aquesta valoració al final del partit.

Les vallenques, que han remuntat dos llocs a la classificació i amb la salvació de la categoria cada cop més a prop, visitaran el pròxim cap de setmana la difícil pista del SAFA Claror.

PUBLICITAT