El proper dilluns dia 5 s’iniciaran les obres de renovació del ferm del carrer Artesans, una de les principals vies de comunicació del polígon industrial. Es preveu que les obres finalitzin el proper dimarts dia 13 de febrer, en una actuació que suposarà una inversió de l’Ajuntament de 172.158 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la corresponent senyalització horitzontal, passos de vianants i zones d’aparcament.

PUBLICITAT

La regidoria de Via Pública ha planificat l’execució de les obres per fases i trams, amb l’objectiu de minimitzar al màxim les afectacions al trànsit i garantir l’accés amb vehicles al carrer Artesans a través de vies alternatives. Així, el carrer es mantindrà obert al trànsit i només hi haurà afectacions en el tram on es treballi. En concret, quan en un tram s’estigui fressant per retirar l’asfalt antic, en aquest tram es permetrà sempre la circulació de vehicles regulant el sentit del trànsit de manera alternativa. Només es tallarà completament el trànsit en aquest tram quan es procedeixi a realitzar l’asfaltatge.

PUBLICITAT