Tarragona té una nova cervesa artesana: La Tarragonina.

PUBLICITAT

La nova cervesa artesana segueix la mateixa línia que fins ara porten els responsables del nou projecte, amb un packaging format per elements locals de la ciutat com la catedral i el Pont del Diable, i amb un personatge femení coneguda com La Maduixa.

Durant aquests dies, han repartit per la ciutat uns llapis verds que contenen el missatge “Tarragoní/ina + llapis = secret de ciutat” i com a part de la campanya anaven preguntant si saben guardar un secret. A més, el responsable del projecte, Pol Martín, ens ha explicat el perquè d’aquesta campanya per iniciar el projecte i quan es podrà resoldre el misteri del secret.

Aquest projecte està compromès a nivell local i fan un donatiu del 5% destinat a la conservació de les platges de Tarragona. Per això Martín ha explicat que, pròximament faran un concurs en el qual podran participar diverses associacions o iniciatives que tinguin l’objectiu de protegir o conservar el medi marí, les platges, o àmbits relacionats amb aquest sector.

Els mateixos responsables d’aquest nou projecte de la cervesa artesana La Tarragonina, van ser els que van impulsar la cervesa La Vallenca que ja fa uns 7 mesos que la consumeixen els ciutadans vallencs.

PUBLICITAT