El servei de joventut, VallsJove, presenta un nou cicle d’activitats per aquest trimestre.

PUBLICITAT

L’aprovació de l’actual Pla Local de Joventut ha definit les noves línies de treball i donat un nou impuls al servei de joventut de la ciutat VallsJove. Com a resposta de les demandes i propostes pels joves, s’han programat per als pròxims mesos, un seguit d’activitats adreçades a aquest col·lectiu. Entre aquestes activitats, es podran trobar des de xerrades informatives en l’àmbit de la mobilitat internacional, fins a activitats d’oci tant de caràcter lúdic, com esportiu o cultural.

La regidora de Joventut, Bàrbara Flores, ha explicat algunes de les novetats que hi haurà en aquest nou cicle per aquest trimestre. A més, aprofitant que és el Centenari de la Biblioteca Popular, es farà l’entrega de premis del concurs de Sant Jordi que, enguany, han rebut un total de 88 relats.

Com altra novetat, es farà una mostra d’entitats juvenils des de la coordinadora de joves per fer una trobada de totes les entitats i realitzar activitats.

A més es faran xerrades informatives, després del sorgiment de la necessitat de saber sobre la mobilitat internacional, per informar els joves sobre què han de fer en el cas que vulguin guanyar experiència a l’estranger.

PUBLICITAT