55 establiments de 64 exposaran les obres dels 27 artístes vallencs  durant la campanya “Abril Mes Cultural”

 Arrenca la segona edició de la campanya “Abril Mes Cultural”, en la que participen 64 establiments on 55 d’ells exposaran les obres dels 27 artistes vallencs. Una campanya que es realitza en una època en la qual les entitats i l’Ajuntament de Valls organitzen molts actes culturals, i Comerç de Valls s’hi suma amb aquesta activitat.
La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, ha dit que l’objectiu d’aquesta campanya és apropar als comerços  les obres dels artistes vallencs  convertint els carrers de Valls en una galeria d’art. Aquesta activitat pretén combinar la compra amb gaudir dels treballs dels diferents artistes, que també estan a la venda.
Durant la campanya, als establiments adherits a aquesta, és podrà omplir una butlleta participativa i dipositar-la a l’urna al mateix establiment pel sorteig que realitza Comerç de Valls regalant cultura. Els premis a sortejar són: 1 entrada doble per assistir a l’obra de teatre Moby Dick, 1 entrada doble per assistir al teatre a la presentació del disc “Eclíptica” de Maria Rodés, 3 abonaments de 6 entrades cada un pels JCA cinemes, 3 entrades dobles per assistir als concerts organitzats pels Amics de la Música de Valls i 15 invitacions dobles per assistir a la Ruta Històries i Llegendes de Valls. Aquest sorteig es realitzarà el dimecres dia 2 de maig i l’entrega de premis serà el dijous 3 de maig a les 20:15h de la tarda a les oficines de Comerç de Valls.
El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha dit que la campanya “Abril Mes Cultural” està en una data adient  que coincideix amb la diada de Sant Jordi. El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha volgut destacar el treball de Comerç de Valls per a la campanya.
Com a novetat, en aquesta segona edició, Pintures Solé organitza un concurs de dibuix per infants i joves fins als 17 anys. La dinàmica del concurs és dibuixar una de les obres exposades en un dels aparadors. Es pot fer servir qualsevol tècnica artística i les làmines on es realitzaran els dibuixos es podran recollir gratuïtament a Pintures Solé des del mateix dia 9 fins al 20 d’abril. La campanya “Abril Mes Cultural” durarà del 9 al 29 d’abril.
____________________________________________________________

Comencen les obres de la nova vorera a l’entrada de la carretera de Barcelona

Avui dilluns comencen les obres de la nova vorera a l’entrada a Valls per la carretera de Barcelona. És construiran 440 metres de vorera, per tal d’enllaçar la plaça de Sant Francesc i la rotonda de la carretera N-240.
Es tracta d’unes obres que s’allargaran durant dos mesos i tenen un cost de quasi 75.000 euros. L’objectiu és millorar els accessos a peu, sobretot pels veïns del barri de la Colla Vella i els Pisos Clols, o l’accés al Kursaal o el mateix hospital.
Així doncs, recordem que durant aquest període d’obres la carretera estarà tallada parcialment, estarà habilitat el carril d’entrada a Valls però es tallarà el de sortida. Es recomana utilitzar vies alternatives, per tal d’evitar congestió en aquesta via.
____________________________________________________________
60 anys en fotografies
L’escoltisme és un dels moviments més extesos i antics de Catalunya. A Valls, enguany fa seixanta anys que va néixer l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, que ha continuat la seva tasca a la localitat de forma ininterrumpuda al llarg de les dècades. En el marc de la celebració del seixantè, s’ha organitzat l’exposició, 60 anys marquen, un recull fotogràfic que proposa un viatge a través de l’escoltisme, i que ha obert portes aquest dilluns. La Júlia Pons, cap d’Agrupament i membre de la Comissió creadora de l’exposició, ens explica el seu funcionament.
Així, fa una crida a la nostàlgia de tots aquells que estan o estaven vinculats al Cau d’alguna manera, per que recordin els anys en que van ajudar a construir l’Agrupament. També a tots els que no coneixen el moviment escolta, a que s’hi acostin per aprendre que és i com funciona el major moviment d’educació no formal del mundial.
PUBLICITAT