El Teatre Principal de Valls esdevindrà un casal de teatre al mes de juliol en una iniciativa de cooperació público-privada entre l’escola local La Peça i l’Ajuntament vallenc. L’activitat forma part del projecte educatiu dels Teatres de Valls, en el qual ja cooperen altres agents culturals.

PUBLICITAT

Després de l’èxit de l’any passat, l’escola La Peça ha optat per arrencar amb la segona edició del casal de teatre d’estiu, amb el nom “Actua!”, que anirà destinat als infants de Valls entre els 7 i els 13 anys. El regidor de Cultura, Marc Ayala, ha dit que aquest projecte ajudarà a apropar als nens i nenes a l’escenari des d’un punt de vista més dinàmic. La directora de La Peça, Eva Cabré, ha dit que aquest casal tracta de què els alumnes aprendran a encarregar-se de tot el muntatge teatral.

A més aquest projecte té una part pedagògica, tots els coneixements tenen aplicacions en el dia a dia, ja que el teatre i sobretot el seu aprenentatge, serveix per millorar les capacitats expressives. El casal de teatre estiu “Actua!” tindrà lloc entre els dies 2 i 27 de juliol.

PUBLICITAT