Alcaldes, regidors i tècnics dels dotze municipis que integren el Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp, han donat llum verda als objectius per al 2018 en la reunió celebrada aquest dilluns. Els ajuntaments han fixat els projectes per tal que es consolidin els serveis per a la promoció de l’Alt Camp com a pol industrial sud de Catalunya.
Les estratègies s’han fixat segons tres grans eixos: la promoció de sòl industrial, el suport als programes de creació d’ocupació i formació laboral, i la consolidació de serveis per afavorir la competitivitat del teixit empresarial. En els mesos vinents es duran a terme accions per promocionar el Camp de Valls i els seus polígons per tal de donar a conèixer els serveis i l’oferta del sòl.
El regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, ha dit que l’objectiu és arribar a ser un referent industrial.
A més, s’ha acordat expandir els serveis que ofereix l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera, per a la creació d’ocupació i formació laboral.
____________________________________________________________________

L’Obra Social “La Caixa” destina 20.300 euros a la Llar del jubilatde Valls

La fundació bancària “La Caixa” i l’Ajuntament de Valls han signat avui la renovació del conveni per tal de reforçar el programa de Gent Gran i potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu a la Llar del jubilat i pensionista de Valls  l’Alt Camp, a més d’actualitzar la programació que els ofereixen conjuntament.
El regidor de Benestar Social, Jordi Cartanyà, diu que es tracta d’un conveni que fa que la vellesa sigui el més activa possible. El Director de Banca Institucions de Tarragona interior de CaixaBank, Alexis Gómez, diu que la finalitat d’aquest conveni encaixa perfectament amb la filosofia de l’Obra Social “La Caixa”.
El programa Gent Gran de la Fundació s’actualitza i amplia els tallers de promoció de la salut i el benestar amb el nou taller “En forma!”, els projectes de participació social   voluntariat, els de formació en tecnologies de la informació i comunicació i una nova línia de desenvolupament vital amb el programa “Viure bé, sentir-se millor”.
PUBLICITAT