La nova edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral del Barri Antic” celebra, enguany, el desè aniversari. Un concurs convocat per la regidoria de Comerç i Turisme, conjuntament amb Comerç de Valls.

PUBLICITAT

És un certamen obert a tots els veïns i comerciants del Barri Antic, i podran utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes i espais visibles. Aquest concurs dóna la benvinguda al temps de la primavera-estiu al Barri Antic.
Enguany, els alumnes de primària de vuit centres, seran els encarregats de decorar els porxos de la plaça del Blat. D’altra banda, també s’ha previst decorar la façana de l’Ajuntament amb un muntatge de flors fetes amb ampolles de plàstic.
El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha explicat com estan distribuïts els premis per als guanyadors del concurs.

Els participants hauran de tenir instal·lada la decoració floral entre el 21 de maig i el 10 de juny. El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, l’Associació de Veïns del Barri Antic i dues persones de reconegut prestigi en el camp artístic. Es valoraran aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, però també la utilització d’elements decoratius, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició.

PUBLICITAT