Andorra la Vella va ser l’escenari d’un acte de fraternitat més entre la capital i la Ciutat de Valls. La cònsol major, Conxita Marsol, va ser l’encarregada d’inaugurar dissabte la nova placeta i el parc infantil al carrer Ciutat de Valls. Marsol va comptar amb la presència d’Antoni Martí, cap de Govern i Albert Batet, l’alcalde de Valls, aquest últim encapçalant una gran part de la delegació de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

La cònsol major va voler destacar la importància de la inauguració de les noves instal·lacions, ja que considera que s’estaven desatenent les necessitats del barri. En context, la zona del carrer Ciutat de Valls és un barri molt poblat i que fins ara no disposava d’aquest tipus d’infraestructures. El parc infantil ha comptat amb una inversió d’uns 80.000 euros, per altra banda, la placeta s’ha construït amb un cost aproximat d’uns 165.000 euros. La inauguració es va viure com una festa que va comptar amb la presència dels castellers d’Andorra, la colla gegantera d’Andorra la Vella i la mulassa de Valls.

L’inici d’aquest projecte es va posar en marxa l’any passat, coincidint amb el 50è aniversari de l’agermanament d’Andorra la Vella i la ciutat de Valls. Per això, es va agrair de forma especial la presència de l’alcalde de la capital de l’Alt Camp. Albert Batet va aprofitar l’avinentesa per anunciar que un dels principals accessos a la localitat de Valls durà pròximament el nom d’Andorra la Vella.

PUBLICITAT