El Museu de Valls dedicarà la nit del 19 de maig a fer una cita cultural, lúdica i nocturna per recrear un viatge en el temps fins a la Biblioteca Popular de 1918. L’edifici, banyat amb llums de colors especialment per l’ocasió, s’omplirà de vida amb l’animació de personatges d’època, música jazz dels anys vint i un tast de vins, que completaran la visita nocturna a l’exposició commemorativa del centenari.

PUBLICITAT

Recordem que aquest esdeveniment s’emmarca dins de les activitats que han estat programades per part de l’Ajuntament de Valls, el Museu de Valls, l’Arxiu Municipal, l’Institut d’Estudis Vallencs, la Biblioteca Carles Cardó i la Xarxa de Cultura. La programació va començar el 22 de març i acabarà el pròxim 23 de juny, data en què la Biblioteca Popular complirà 100 anys.

PUBLICITAT