El Museu de Valls dedicarà la nit del 19 de maig a fer una cita cultural, lúdica i nocturna per recrear un viatge en el temps fins a la Biblioteca Popular de 1918. L’edifici, banyat amb llums de colors especialment per l’ocasió, s’omplirà de vida amb l’animació de personatges d’època, música jazz dels anys vint i un tast de vins, que completaran la visita nocturna a l’exposició commemorativa del centenari.

PUBLICITAT

Recordem que aquest esdeveniment s’emmarca dins de les activitats que han estat programades per part de l’Ajuntament de Valls, el Museu de Valls, l’Arxiu Municipal, l’Institut d’Estudis Vallencs, la Biblioteca Carles Cardó i la Xarxa de Cultura. La programació va començar el 22 de març i acabarà el pròxim 23 de juny, data en què la Biblioteca Popular complirà 100 anys.

____________________________________________________

El PSC presenta una moció per millorar l’accessibilitat a les cambres higièniques

El dimecres, 2 de maig, el PSC Valls Alt-Camp, ha comunicat que presentarà una moció al pròxim ple de dilluns dia 7 de maig. La moció, tindrà l’objectiu de crear unes bases de subvenció per millorar l’accessibilitat a les cambres higièniques. Rosa Maria Ibarra, portaveu del PSC a l’Ajuntament i Diputada socialista al Parlament de Catalunya, explica així el propòsit de la moció.

Ibarra considera que la moció és important, ja que pretén ajudar a un col·lectiu clau de la ciutat, la gent de més de 65 anys o amb algun tipus de discapacitat. Amb aquesta reforma, es busca introduir més facilitats per accedir a les cambres higièniques com la substitució de banyeres per dutxes, la redistribució d’aparells sanitaris, l’eliminació d’esglaons o la instal·lació d’agafadors entre d’altres.

La portaveu del PSC també ha volgut detallar algunes de les dades econòmiques que farien possible la moció plantejada.

Dels 24.112 habitants que té Valls, 3.445 són dones i homes d’entre 65 i 80 anys. A més, 821 persones són majors de 85 anys. Segons fonts del PSC, tot plegat un 17,69% del total de la població.

____________________________________________________

ESPORTS

En el darrer partit de la temporada de Lliga EBA, el CB Valls Nutrion no ha pogut acomiadar-se amb una victòria davant la seva afició. Ens explica la crònica completa Jaume Pros.

PUBLICITAT