Un dels esdeveniments amb més seguiment a la ciutat està preparant una nova edició. Estem parlant del ‘Valls Viu la Moda’ un projecte que des de fa anys, fa que Valls gaudeixi de passis amb les novetats més destacades, en aquest cas, conjunts de primavera i d’estiu. Els ciutadans podran gaudir un any més del ‘Valls Viu la Moda’ el pròxim dissabte 19 de maig a les 21h. Així definia Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, l’aportació de l’esdeveniment a la ciutat.

PUBLICITAT

Per altra banda, Laura Pascual, una de les organitzadores de l’esdeveniment, va voler destacar la participació dels 10 establiments del municipi. Alguns dels elements centrals de la festa seran la moda infantil i puericultura, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria, roba interior i complements.

PUBLICITAT