La bicicleta, l’aposta de futur de la mobilitat interurbana

Jordi Escolà, assessor de Mobilitat Responsable i Francesc Anguela, regidor de Mobilitat, arriben als estudis de Ràdio Ciutat de Valls per parlar-nos de la bicicleta, com a opció de transport sostenible, i dels nous carrils bicis de la ciutat

PUBLICITAT

 

#CbValls: Una oportunitat d’or a primera catalana

Avui ens acompanya un convidat de luxe. És Jaume Pros, el nostre expert en el CBValls, que cada setmana ens explica com està i com han anat els partits de l’equip. Amb ell entrevistes amb l’entrenador del segon equip del CBValls, Benet Ibáñez i el capità Roger Tous. El segon equip del CB Valls es juga aquest dissabte a les sis de la tarda l’ascens matemàtic a primera catalana.

 

Conèixer la història a través de les cartes de dones

Acabem, com sempre, amb la secció literària: Les treus autores de “Dins el Tinter” ens venen a explicar aquest llibre de corresponència i de nissagues familiars. Elles són Carme Sanmartí, Montserrat Sanmartí, Caterina Riba

 

PUBLICITAT