L’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Valls ha aconseguit renovar la certificació ISO 9001 que es va assolir l’any 2015 tot adaptant-la a la nova normativa. En dades, l’ISO 9001 del 2015 certificava la qualitat del servei municipal que aquest any ha atès presencialment una xifra de més de 32.200 persones i ha gestionat vora de 40.000 trucades telefòniques. L’OAC, en els seus 17 anys d’història s’ha consolidat com el centre principal d’informació i consultes dels ciutadans que volen assabentar-se dels serveis que ofereix l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Si analitzem el conjunt de ciutadans, un 99,2% dels enquestats considera el servei com a «útil» o «molt útil». El 93,3% destaquen com a punt fort el poc temps d’espera en ser atesos. A més, un 99,25% destaca el bon tracte del personal. La Regidoria de Transparència i TIC s’ha fixat com a objectiu renovar tecnològicament l’administració municipal per dotar d’eines als ciutadans per tal que puguin realitzar els seus tràmits de forma més àgil i fàcil. 

PUBLICITAT