Cap de setmana d’estrenes castelleres per part de les dues colles vallenques. Dissabte la Colla Vella era l’amfitriona de la Diada de Sant Isidre que es realitzava a Valls mateix. Els de la camisa rosada iniciaven l’actuació amb el 3d9f, una estructura que ja havien assolit la setmana passada. Un castell que van descarregar sense problemes tot i que havien introduït canvis en els pisos inferiors respecte al primer que havien realitzat. En segona ronda aconseguien assolir el primer 4d9f de l’any, una estructura que va pujar nerviosa, però després de l’aleta es va assentar i es va descarregar sense dificultats. Van tancar les rondes de castells amb el 4d8p, assolint així la primera tripleta vilafranquina de la temporada. L’actuació la van tancar amb un v5.

PUBLICITAT

D’altra banda la Joves de Valls van actuar diumenge a El Milà. En primera ronda van descarregar un 2d8f amb tanta comoditat que fins i tot es va poder veure una figureta. A segona ronda estrenaven el 3d8p que només van poder carregar, ja que el pilar va cedir quan l’enxaneta ja estava baixant. Tancaven la ronda de castells carregant el 4d8, estructura que se’ls va complicar i només van poder carregar. Finalitzaven l’actuació amb un v5.

Amb tot plegat les dues colles de Valls portaven estrenes a plaça aquesta temporada.

PUBLICITAT