Una de les estructures més il·lustres de l’Alt Camp emplaçarà una jornada solidària molt esperada. El Festival de Música de Santes Creus, torna a aparèixer al panorama musical després del gran èxit de la primera edició. L’esdeveniment, iniciativa de la Fundació Música Solidària, compta amb la col·laboració i complicitat de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i de la Diputació de Tarragona, tot recuperant els antics festivals de música que se celebraven al monument durant els anys 70 del segle XX.

PUBLICITAT

Sota el títol “Música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori”, el Festival dedica l’edició d’enguany a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i terres de l’Ebre, que justament aquest 2018 celebren el seu 25è aniversari. Els beneficis econòmics reunits durant els concerts, aniran destinats als programes que realitza la Lliga en l’àmbit de l’orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies. L’Ajuntament de Valls s’ha sumat a la iniciativa aportant diversos reforços per fer més atractiu l’esdeveniment. Un d’ells és la visita guiada gratuïta per la ciutat a tots els assistents que hagin comprat l’entrada.

Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, valorava així la importància de la solidaritat en qüestions tan importants com la lluita contra el càncer. Per altra banda, Albert Flotats, director del Festival de Música de Santes Creus i de la Fundació Música Solidària, ha volgut definir quins objectius es volen aconseguir amb l’organització de l’esdeveniment.

Un cop més,el Festival de Santes Creus aposta per intèrprets catalans com són la soprano Maria Mateu, la contralt Marisa Roca, la violinista Maria Florea, el clarinetista Tolo Genestar, el grup de solistes de l’Orquestra del Festival i la prestigiosa pianista Alba Ventura.

___________________________________

Tot preparat per la 28a edició de la Nit de l’Esport

El món de l’esport es reuneix una vegada més en el marc d’una nit de reconeixement. Aquest divendres, 15 de juny, se celebrarà la 28ª edició de la Nit de l’Esport Vallenc al Centre Cultural de Valls. Una cerimònia que buscarà atorgar un reconeixement als esportistes més destacats de la ciutat. L’acte comptarà amb les diverses entitats, esportistes i equips convidats i estarà organitzat pel Patronat Municipal d’Esports.

La cita és ja un clàssic en un dels àmbits més dinàmics de les associacions vallenques i de la pràctica habitual de milers de ciutadans. Kiko Vidal, Gerent del Patronat Municipal d’Esports explicava així el procés d’organització de l’esdeveniment i el gran nivell dels esportistes de la ciutat.

Les categories que configuren la cerimònia d’aquesta nit són les següents: El millor i la millor esportista de la temporada, millors resultats de la temporada 2017-18, reconeixement per la tasca a les entitats esportives vallenques o el premi al mèrit esportiu. Vidal també ha volgut destacar el gran potencial esportiu de la ciutat.

L’acte començarà a les 19.30h al Centre Cultural, lloc on han estat emplaçats els convidats i el públic per conèixer qui són finalment els guanyadors.

PUBLICITAT