Compte enrere per l’inici de Tarragona 2018 i posada a punt de les diferents instal·lacions dels 16 municipis seu d’aquesta competició esportiva. A la inauguració de la piscina olímpica de l’Anella Mediterrània, d’ahir dissabte, cal sumar-hi que ja estan a punt el Pavelló Joana Ballart de Valls, on es faran les proves de tennis taula, o el Pavelló de Constantí on es farà l’halterofília.

PUBLICITAT

A la capital de l’Alt Camp s’han remodelat dels sistemes de seguretat i contra incendis del pavelló, s’ha renovat els tancaments i s’ha adequat una sala interior per als esportistes. Valls també cedeix les instal·lacions esportives del Vilar i la pista d’atletisme del Fornàs per facilitar serveis complementaris de vestidors i escalfament pels esportistes que disputaran les competicions de tennis taula.

En el cas de Constantí, la reforma del pavelló municipal ha comportat l’ampliació dels vestidors, la millora de la ventilació de la pista, el condicionament de la coberta, la climatització de les sales, la instal·lació de plaques solars per escalfar l’aigua, una nova zona d’aigües i nous seients a les graderies. Tot plegat per acollir les proves de l’aixecament de pes, d’aquí a poc més de 5 dies.

Durant aquest cap de setmana, s’han fet les respectives visites a les obres per comprovar l’acabament dels treballs. La reforma d’aquests dos pavellons ha estat possible gràcies a les aportacions econòmiques de la Diputació de Tarragona, també realitzades en la resta de municipis de la demarcació tarragonina que són subseus dels Jocs Mediterranis.

PUBLICITAT