L’últim dia de la Festa Major, aquest dilluns dia 25 de juny, va ser també multitudinari. El piromusical a càrrec de la Pirotècnia Ricardo Caballer va omplir el passeig Tarradellas del Fornàs en el que va ser tot un espectacle de música, llum i foc. L’esdeveniment organitzat per la pirotècnia valenciana, va aconseguir reunir a gran part de la ciutadania en el que era l’acte de cloenda de la Festa Major de Sant Joan 2018.

PUBLICITAT

La pirotècnia Ricardo Caballer tornava a Valls set anys després d’haver llençat el celebrat piromusical de les Decennals de 2011 i el cert és que el de Sant Joan d’enguany se situarà, sens dubte, com un dels més recordats. L’últim dia de festa va deixar moltes més imatges per al record, començant per la renovació del vot del poble al santuari del Lledó, l’últim dels concerts vermuts a la plaça de l’Oli, el Tombet del Poble del seguici petit o el correfoc dels diables de Valls, el bou tradicional i els diables de Sant Pere de Ribes, previ al piromusical final de Sant Joan.

Un compendi d’activitats organitzades per l’últim dia de Festa Major que van fer que els vallencs esperessin encara més, l’edició de l’any que ve.

 

PUBLICITAT