Dia d’estrena a la ciutat de Valls. El pavelló Joana Ballart s’estrena com la seu dels Jocs Mediterranis a la ciutat. El pavelló que sovint acull els partits del CB Valls, s’ha convertit en l’escenari de la modalitat de tennis taula. Fins a sis partits simultanis d’un total de 69 es duen a terme sobre el parquet del pavelló en la primera jornada de cinc totals. D’avui fins dijous es duran a terme els partits de caire individual i des de divendres, es podrà gaudir dels partits en equips. Precisament, en aquesta última modalitat, hem parlat amb Sofia Xuan Zhang, integrant del combinat espanyol que valora així el paper de les seves companyes. 

PUBLICITAT

El Pavelló Municipal Joana Ballart de Valls acollirà les competicions de tennis de taula en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 del 26 al 30 de juny. Durant aquests dies, les instal·lacions Esportives del Vilar i la pista d’atletisme del Fornàs s’utilitzaran per facilitar serveis complementaris de vestidors i escalfament pels esportistes. Un component a tenir en compte és la tasca que estan duent a terme els voluntaris, en aquest cas, parlem amb Jose Manuel Pérez, responsable de voluntaris al Pavelló Joana Ballart, qui ens explica com estan organitzats els partits.

Recordem que l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona han remodelat el Pavelló Municipal Joana Ballart de Valls, que acollirà les proves de tennis taula. La Diputació de Tarragona ha col·laborat en la millora dels equipaments esportius dels 14 municipis seu dels Jocs, amb una inversió de gairebé nou milions d’euros. Després dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, aquests equipaments d’alt nivell seran per al gaudi de la ciutadania, contribuint a fomentar l’esport, el lleure i la salut.

 

 

PUBLICITAT