Ja han finalitzat les festes de Sant Joan, i la ciutat es recupera de dies de festa continua. Cada any hi participen més entitats i més persones de la ciutat, però també d’arreu del territori. Fem balanç d’aquestes festes amb Marc Ayala, regidor de Cultura.

PUBLICITAT

 

“Els balls tradicionals de la Festa Major” és el 25 llibre de la col·lecció infantil del Patufet, una sèrie de llibres que parlen de la tradició catalana, des dels castells a collir bolets, a través del Patufet, un personatge de la mitologia catalana reinventat per guiar els nens i nenes a través de cada història. En Roger Roig i Hugo Prades ens expliquen que s’hi pot trobar entre les planes d’aquest nou conte i com ha evolucionat el projecte, amb els suport de l’Editorial Cossetània

 

Roger Massoni es fa un lloc al programa amb un espai dedicat a l’actualitat del Camp de Tarragona. Això és “El Búnker”. Acaba la festa major i comença la festa major del Vi. Arriba la Vinitfest, i parlmen d’ella amb l’Adam Albert, de la cooperativa de Nulles.

Parlem també dels Jocs Mediterranis i de totes les polèmiques que han crescut al seu voltant. La imatge dels jocs fora de Tarragona no és positiva, però no tot en els jocs és dolent.

 

PUBLICITAT