Si fa unes setmanes ja s’anunciava que les activitats d’estiu serien tot un èxit, aquest setmana s’ha confirmat. El Patronat Municipal d’Esports va iniciar el passat dimarts 26 de juny les activitats esportives per aquest estiu amb més de 200 infants i joves d’entre els 6 mesos i els 18 anys.

PUBLICITAT

Eduard Moreno, tècnic del Patronat Municipal d’Esports, explicava fa unes setmanes d’on s’obté el nombre de places per organitzar les activitats d’estiu. Les activitats que es realitzen són el Mini Esportiueig, dirigit als menuts d’entre 4 i 6 anys, l’Esportiueig, activitat poliesportiva per als nens i nenes de 6 a 11 anys, i la tercera edició del Campus de natació, per infants i joves dels 8 als 18 anys, on es fan activitats per a la millora i perfeccionament dels diferents estils natatoris, la realització de circuïts d’habilitats i el coneixement d’altres disciplines esportives que es desenvolupen en aquest medi com el waterpolo, la travessa o d’altres.

Una altra activitat d’estiu són els tradicionals cursets de natació, amb una durada de dues setmanes i amb dos torns, sens dubte una de les activitats estrella dels estius al Fornàs. Els cursets ofereixen nivells d’aprenentatge per a totes les edats. Els més petits participen en el nivell de preescolar, adreçat a infants de 4 i 5 anys. És el moment de familiaritzar-se amb el medi aquàtic i es comença a la piscina petita.

En resum, un conjunt d’activitats que permetrà als més petits de casa gaudir de l’estiu de la manera més saludable.

PUBLICITAT