Un grup de persones ha arribat a Valls aquesta nit de dijous per tal de treure els llaços grocs i les pancartes en defensa dels presos. Es tracta de diversos grups de persones, amb tres o quatre cotxes cada grup, que ha despenjat els símbols independentistes i sobre l’alliberament dels presos polítics. Des de l’ANC transmeten un missatge de calma, però lamenten que es produeixin accions com aquesta que, expliquen, vulnera el dret d’expressió. Ho explica Jordi de Bofarull, president de l’ANC de Valls.
També ha fet referència a aquests fests l’alcalde de Valls, Albert Batet. I és que l’Ajuntament ha estat un blanc d’aquesta banda, que ha trepat la façana i ha despenjat la pancarta demanant l’alliberament dels presos. Així s’expressaava l’alcalde.
Així, els cossos de seguretat ja estan realitzant un seguiment al cas. En altres ocasions s’han viscut situacions similars. Fa pocs dies a l’hort urbà de can Pipirimosca un home també va arrancar llços grocs, fins que va intervenir la Guàrdia Urbana. De moment, la pancarta de l’Ajuntament també es tornarà a posar.
PUBLICITAT