La Junta de Govern ha aprovat el projecte definitiu de construcció d’una pista poliesportiva a l’antiga piscina municipal del Vilar.

PUBLICITAT

Es preveu reformar tot l’espai urbanístic fent-lo més accessible, també es renovarà el mur i es reforçarà la il·luminació.

Pel que fa a la nova pista serà de 44×22 metres i s’hi situaran porteries i cistelles i s’instal·larà una altra zona amb cistelles complementària. L’objectiu és que seveixi per la pràctica de futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei.

El cost ascendeix a 331.372 € i pretén donar contingut al projecte inicial aprovat l’any passat. És una mesura molt esperada que nos’ha prioritzat en favor de infraestructures pels Jocs del Mediterrani 2018.

Es tanca, d’aquesta manera, una llarga etapa d’inoperància de l’antiga piscina del Vilar, que una generació de infants no han pogut viure. La piscina era un espai actiu d’oci i activitats durant l’estiu que al 2007 va començar a notar deficiències tècniques fins que el 2011 no va haver més remei que tancar-la al públic. No va ser fins l’estiu del 2014 quan es va inaugurar la nova piscina del Fornàs per 450.000 €.

 

 

PUBLICITAT