La Junta de Govern ha aprovat el projecte definitiu de construcció d’una pista poliesportiva a l’antiga piscina municipal del Vilar.

PUBLICITAT

Es preveu reformar tot l’espai urbanístic fent-lo més accessible, també es renovarà el mur i es reforçarà la il·luminació.

Pel que fa a la nova pista serà de 44×22 metres i s’hi situaran porteries i cistelles i s’instal·larà una altra zona amb cistelles complementària. L’objectiu és que seveixi per la pràctica de futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei.

El cost ascendeix a 331.372 € i pretén donar contingut al projecte inicial aprovat l’any passat. És una mesura molt esperada que nos’ha prioritzat en favor de infraestructures pels Jocs del Mediterrani 2018.

Es tanca, d’aquesta manera, una llarga etapa d’inoperància de l’antiga piscina del Vilar, que una generació de infants no han pogut viure. La piscina era un espai actiu d’oci i activitats durant l’estiu que al 2007 va començar a notar deficiències tècniques fins que el 2011 no va haver més remei que tancar-la al públic. No va ser fins l’estiu del 2014 quan es va inaugurar la nova piscina del Fornàs per 450.000 €.

ANC i els Grallers preparen demà una jornada reivindicativa

L’Assamblea Nacional Catalana de Valls porta a terme cada setmana ininterrompudament des del mes de desembre unes jornades reivindicatives anomenades Valls per la Llibertat. Són un espai per reclamar l’alliberament dels presos polítics i la tornada a casa dels exiliats, denunciar la repressió de l’Estat espanyol i recollir col·laboracions per a la caixa de solidaritat.

Els actes són a les 12 del migdia davant de Sant Roc i en l’edició passada va arribar Rodamilans amb la seva música medieval i folklòrica. Aquest dissabte 11 d’agost és el torn dels Grallers de la Colla Joves Xiquets de Valls.

D’altra banda a partir de les 10 h hi haurà Valls-Alt Camp per la Independència, una parada que ha recaptat més de 18.000 euros a la caixa de solidaritat. Es podran inscriure als als autobusos de l’11 de Setembre per 10 € i també comprar-hi les samarretes oficials (amb bossa i ventall inclòs) de la Diada per 8 i 15 €.

PUBLICITAT