Un camió va bolcar ahir a la 13:01 a la carretera N-240 en el kilòmetre 26 on es troba la corba pronunciada Tomb de la Paella. El conductor va resultar il·lès però es van vessar 14.000 litres d’oli usat que portava.

PUBLICITAT

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques va revisar el conductor. Vuit dotacions de Bombers de la Generalitat van contenir la fuita i van netejar la calçada fins a les 21.00 h. Unes patrulles de Mossos d’Esquadra van redirigir el trànsit durant l’operació fins que finalment una grua va poder retirar el camió i es va poder restablir la circulació.

Aquest tram de l’N-240 té molta sinistralitat i en aquest sentit es van repetint cada any manifestacions a favor de la finalització de l’A-27, projecte que porta 8 anys encallat.

 

Les gralles de la Joves sonen contra la repressió

Continuen les jornades setmanals de reivindicació organitzades per l’Assemblea Nacional Catalana de Valls. Són cada dissabte a les 12 del migdia i tenen com a objectiu denunciar la repressió de l’Estat espanyol i reclamar l’alliberament dels presos polítics i la tornada a casa dels càrrecs electes exiliats.

És un acte que es fa ininterrompudament des del 4 de desembre de 2017 a l’espai de davant de l’antic hospital Sant Roc considerat Bé Cultural d’Interès Local. Allí va ser un dels 4 col·legis electorals que es van mantenir oberts fins al final del referèndum de l’U d’Octubre, juntament amb els col·legis Unió Anelles de la Flama, Narcís Oller i Eugeni d’Ors. En aquest sentit el Ple de l’Ajuntament de Valls el va batejar de manera oficial com plaça U d’Octubre.

El passat dissabte 11 d’agost va ser el torn dels Grallers de la Colla Joves Xiquets de Valls, que van tocar el toc de castells i Els Segadors, entre altres. La pròxima edició serà pel músic vallenc David Potau.

En anteriors edicions han actuat Rodamilans, Joan Reig i Sergi Esteve, Violant Llopis, Rubèn Cerisuelo, Maria Jacobs, escola de dansa Infinity, la Mulassa i el Basilisc.

També hi haurà la parada de l’ANC per fer venda de marxandatge groc i gestionar les inscripcions a la mobilització pel proper Onze de Setembre.

PUBLICITAT