La Regidoria de l’Ajuntament de Valls està recollint les activitats previstes entre l’octubre 2018 i el gener 2019 a diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de cohesionar a la ciutadania i connectar projectes.

PUBLICITAT

Els agents culturals i socials interessats a participar ho poden fer abans del 7 de setembre a cultura@valls.cat o adreçant-se directament a la Xarxa de Cultura de Valls, al carrer Sant Pere número 2.

Un total de 167 entitats van participar en l’edició anterior desplegada per 17 espais  públics i privats diferents com l’edifici de l’Ajuntament, l’antic convent del Carme, l’antic hospital de Sant Roc, el barri de les Comarques, la Biblioteca Carles Cardó, la capella del Roser, la Casa de Cultura, el Centre Cívic, el Centre Cultural, l’església de Sant Joan, l’Espai La Magrana, l’Institut Serra de Miramar, JCA Cinemes, la sala Kursaal, La Circoteca i el Teatre Principal, a més dels carrers i places de la ciutat.

Les activitats, que van dirigides a tots els públics, inclouen concerts, teatre, cinema, espectacles, exposicions, xerrades, taules rodones, contes, tallers, fires i actes gastronòmics i solidaris entre altres.

Tota la informació estarà disponible en els 13.000 exemplars impresos a bústies vallenques, pel Twitter i Facebook de Visita Valls, l’APP gratuïta de Valls per iOS i Android, des de la web valls.cat i en punts d’informació com l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Oficina de Turisme, Ca Creus, el Teatre Principal, el Centre Cultural i Vallsgenera.

 

Homenatge a Lledoners aquest 17A amb ANC, Òmnium i el President

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium faran un acte conjunt aquest divendres 17 d’agost a 18:30 h (dos quarts de set de la tarda) a les portes del Centre Penitenciari de Lledoners (Bages) per homenatjar les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de l’any passat. Alhora volen homenatjar els cossos d’emergències, els bombers i el cos de Mossos d’Esquadra.

S’espera la presència d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea; Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium; Josep Maria Cervera, president de l’AMI; Laura Masvidal, parella de l’exconseller d’Interior Joaquim Forn, i Quim Torra, president de la Generalitat.

L’ANC de Valls-Alt Camp i Òmnium Alt Camp organitzen el desplaçament. Es sortirà a les 4 de la tarda des de l’estació d’autobusos de Valls i cal reservar. Per fer-ho cal adreçar-se a valls@assemblea.cat o al 680 57 61 89 / 629 96 70 23. El preu són 10 € i es paguen a l’entrar a l’autocar.

PUBLICITAT