L’associació esportiva aposta fort per un entrenador de categories d’alt nivell. El tècnic , que tenia ofertes d’altres clubs, s’incorporarà a l’equip del senior masculí de tercera catalana i assumirà responsabilitats a l’organització i en els equips base.

PUBLICITAT

D’aquesta manera l’entitat vallenca fa un salt qualitatiu gran que els permetrà ser més ambiciosos, tot i que Diego Garcia, president de l’associació, ens diu que el seu objectiu no és aquest.

Òscar Peris fa autocrítica de la gestió turística de Valls

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ens explica que els seus objectius són seguir difonent els calçots i els castells i consolidar propostes més recents com la Fira de la D.O. Tarragona “Valls Va de Vins” i la Favatada Popular.

Peris és conscient que el turista de Valls és estacional concentrat en els mesos d’hivern al voltant de la festa de la calçotada tenint un repunt per la Festa Major de Sant Joan i a les diades castelleres de Firagost i Santa Úrsula. Per això s’intenta desestacionar amb la diversificació de productes com la proposta de les visites al campanar amb els concerts solidaris del Festival de Música de Santes Creus amb vermut final, la ruta al call jueu i la ruta al refugi antiaeri, la ruta de llegendes de la ciutat que acaba al mercat dels dissabtes i, aquest any, amb la 1a Favatada Popular.

D’aquesta manera Valls aposta per un turisme gastronòmic local i de qualitat que pretén ser el referent de la demarcació de Tarragona.

Li preguntem per les propostes més trencadores per Valls com el Festiuet.

 

També sobre com el pla de torrents podria ajudar en aquest sentit.

 

Finalment busquem algun projecte pel patrimoni natural de la Serra de Miramar.

 

Peris acaba amb la reflexió que cal incentivar el turisme de proximitat provinent de les Terres de l’Ebre, comarques de Lleida i de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

Entevista a Diego Garcia, de l’AE Claret

Avui parlem amb Diego Garcia, president de l’Associació Esportiva Claret.

Us deixem l’entrevista íntegra seguidament:

PUBLICITAT