Comerç de Valls finalitza l’estiu amb dues campanyes: la fira “Fora Estoc” en la seva 6a edició i la 2a edició de “Torna a l’escola amb Comerç de Valls”.

PUBLICITAT

Del 3 al 15 de setembre més de seixanta comerços participen en la campanya, amb l’objectiu d’incentivar que el màxim consum en una de les èpoques de l’any que més despesa suposa a les famílies es realitzi a la ciutat.

Per alleugerir la despesa, regalen 300 € en vals de compra. Amb un sorteig de 6 vals de compra de 50 € cada un entre totes les compres efectuades als comerços col·laboradors.

Per participar-hi només caldrà omplir la butlleta que es donarà a l’establiment i tirar-la a l’urna de la promoció. Per cada compra s’entregarà una butlleta. Com més compres més oportunitats de guanyar-ne un.

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, explicava així en què consisteix.

El sorteig es realitzarà el 19 de setembre i l’entrega de premis serà el 20 de setembre
a les 20.30 h a les oficines de Comerç de Valls.

La fira “Fora Estoc” del Comerç de Valls omplirà de parades els carrers en horari comercial, del 5 al 8 de setembre amb la participació de més de quaranta comerços, per oferir els últims articles de l’estiu a preus molt rebaixats.

Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, descrivia així els detalls.

D’altra banda, han signat el conveni del 2018 que regula la subvenció municipal de 12.000 euros a l’entitat, destinats a la promoció i activitats que realitza l’associació.

PUBLICITAT