Nova edició de la Festa de la Bicicleta a Valls

El Patronat Municipal d’Esports celebra a Valls dins la Setmana Europea de la Mobilitat una nova edició de la tradicional Festa de la Bicicleta. Tindrà lloc el diumenge 23 de setembre, a partir de les 11 del matí i s’iniciarà i finalitzarà al Pati.

PUBLICITAT

La mobilitat sostenible és un dels eixos principals sobre els quals es treballa, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada.
Fomentant la bicicleta com a vehicle sostenible i respectuós amb el medi ambient sobre el canvi climàtic i la necessitat de reduir les emissions de CO₂.

L’any 2009 es va registrar el rècord de participació, amb 933 ciclistes, i l’any passat la xifra de participants va arribar als 415 ciclistes. La Festa, organitzada pel Patronat d’Esports conjuntament amb l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Valls i el Consell Esportiu de l’Alt Camp, espera mantenir el nombre d’inscrits dels últims anys.

Compta amb la implicació de les escoles i instituts de la ciutat i de les associacions ciclistes com Esport Ciclista Valls, SCCB Valls, Club Ciclista Xavi Tondo i BTT Valls i Alt Camp.

Amb un ampli ressò popular, és una de les activitats més participatives de les que organitza el Patronat i compta amb més de 40 voluntaris que vetllen per la seguretat de tots els participants.

 

Tornen les sessions dels ballables «Balls a Valls» al Kursaal

La Sala Kursaal de Valls reprèn les sessions dels ballables dels diumenges a la tarda, «Balls a Valls».

La Xarxa de Cultura ha programat aquestes actuacions que s’inicien a les 18.30 hores, amb la coorganització de l’Agència Artística Loren, de la mateixa ciutat de Valls.

El tret de sortida serà aquest diumenge 16 de setembre amb quinze actuacions fins al gener de 2019.

Les entrades s’adquireixen en el mateix Kursaal abans de començar la sessió amb un preu de 5 € com a entrada general i 4 € amb el carnet Amics dels Teatres, carnet gratuït que es pot obtenir a les taquilles centrals del Teatre Principal.

Els ballables «Balls a Valls» compten amb servei de bar i s’espera superar els 4.560 assistents del darrer any 2017.

PUBLICITAT