Esfondrament parcial al Barri Antic de Valls

Esfondrament parcial al Barri Antic d’un dels trespols de l’immoble de quatre pisos situat al carrer Santa Marina número 11 de Valls, la passada nit del 14 de setembre.

PUBLICITAT

La causant de la caiguda parcial del trespol hauria estat, una biga en mal estat de la primera planta. Amb el reallotjament de manera immediata d’un veí que vivia en un dels pisos de l’edifici.

L’incident no ha causat danys personals ni afectacions a la via pública i les primeres inspeccions tècniques apunten que tampoc hauria afectat els immobles veïns.

Els regidors de Barri Antic, Serveis Socials i Seguretat Ciutadana i tècnics municipals s’han desplaçat al lloc dels fets per poder atendre als veïns i analitzar l’abast de les afectacions a la casa. Aquest mateix dilluns al matí, tècnics de l’Ajuntament estudiaran amb més detall les accions a efectuar a l’edifici.

 

El CB Valls presenta la nova temporada 2018-2019

El Club Bàsquet Valls va presentar els seus equips de cara la nova temporada 2018-2019, al pavelló Joana Ballart el passat dissabte 15 de setembre a la tarda.
Un total de 26 equips que farà que competeixin més de 300 nens i nenes.

En un pavelló ple, l’acte l’obria l’Escola de Dansa Adagi amb una petita actuació, donant pas a la presentació dels equips per ordre d’edat, des dels més petits als grans, que defensaran els colors blanc-i-vermells del club de l’Alt Camp aquest nou curs.

A l’hora dels sèniors A masculí i femení s’apagaven les llums i els nens i nenes del club feien passadís quan anaven sonant els seus noms.

Un cop presentat els equips, el president del Club, José Luis Vicente, i el regidor d’Esports Eduard González, es dirigien al públic assistent i es feia l’entrega dels diplomes als jugadors i jugadores que aquesta pròxima temporada no es trobaran al club.

L’acte acabava amb la gran foto familiar i amb el partit amistós entre el CB Valls de la Lliga EBA i el CB Pardinyes de Lleida, que també juga a EBA.

PUBLICITAT