El Pessebre Vivent fa mesos que treballa en l’edició de 2018 d’aquest esdeveniment nadalenc de la ciutat que enguany se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de desembre.

PUBLICITAT

L’equip anima i convida a tota la ciutadania a col·laborar convocant una sessió informativa, oberta a totes les persones, empreses i entitats que hi vulguin participar, on es presentarà l’estructura definitiva, el cartell d’aquesta edició, dissenyat per l’autor local Andreu Plana, i l’equip organitzatiu.

Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic el Dijous 27 de setembre i estarà oberta a tota la població que vulgui formar part del Pessebre, ja sigui fent d’actors i actrius, amb text o sense, o en tasques de suport durant els dies de representació.
Es realitzarà en dos horaris diferents, a les 18.30 i a les 20.30 h, perquè els interessats i interessades hi puguin assistir.

També us podeu adreçar personalment a l’oficina del Centre Cívic, trucant al 977 60 98 49 o enviant un correu electrònic a pessebreviventdevalls@gmail.com.

PUBLICITAT