El Pessebre Vivent organitza la reunió informativa per al Dijous 27 de Setembre

El Pessebre Vivent fa mesos que treballa en l’edició de 2018 d’aquest esdeveniment nadalenc de la ciutat que enguany se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de desembre.

PUBLICITAT

L’equip anima i convida a tota la ciutadania a col·laborar convocant una sessió informativa, oberta a totes les persones, empreses i entitats que hi vulguin participar, on es presentarà l’estructura definitiva, el cartell d’aquesta edició, dissenyat per l’autor local Andreu Plana, i l’equip organitzatiu.

Tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic el Dijous 27 de setembre i estarà oberta a tota la població que vulgui formar part del Pessebre, ja sigui fent d’actors i actrius, amb text o sense, o en tasques de suport durant els dies de representació.
Es realitzarà en dos horaris diferents, a les 18.30 i a les 20.30 h, perquè els interessats i interessades hi puguin assistir.

També us podeu adreçar personalment a l’oficina del Centre Cívic, trucant al 977 60 98 49 o enviant un correu electrònic a pessebreviventdevalls@gmail.com.

 

Extraordinari debut en lliga del CB Valls Lear contra el Barça

El primer equip femení del Club Basquet Valls, el CB Valls Lear ha debutat aquest diumenge en el seu primer partit de la temporada de primera categoria catalana amb una contundent victòria contra el Barça. Ens n’explica tots els detalls Jaume Pros.

PUBLICITAT