La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament amb l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible a la ciutat fa entrega dels 1rs. Premis en Mobilitat Sostenible per reconèixer les diferents iniciatives locals.

PUBLICITAT

L’acte d’entrega es va celebrar aquest dijous 20 de setembre a l’Ajuntament de Valls, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, que té per lema Combina i mou-te.

Els guardonats són, Lear, amb seu a Valls, pel desenvolupament de productes per a vehicles elèctrics i híbrids, ambientalització de la flota de la companyia amb vehicles elèctrics i la implementació del sistema de transport compartit de treballadors mitjançant autobús.
La companyia Sorea, concessionària del servei d’aigua de Valls, per l’ambientalització de la flota de l’empresa amb vehicle elèctric, i l’Hotel Class Valls per la disposició de 2 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i el servei gratuït de bicicletes per als seus clients.

Entre altres projectes desenvolupats el darrer any pel consistori com l’entrada en funcionament de l’estació de recàrrega per a vehicles elèctrics o el servei d’aparcament a prop de les estacions de tren i d’autobusos als ciutadans, per motius laborals o d’estudis a preus reduïts.

PUBLICITAT